Fem saker du ska kräva av din redovisningsbyrå

Fem saker du ska kräva av din redovisningsbyrå

Många som anställer en redovisningsbyrå för första gången vet inte riktigt vad det är som de bör kräva eller har rätt till. Vi ska gå igenom lite olika saker som du bör kräva av din redovisningsbyrå, går de inte med på detta bör du byta redovisningsbolag snarast möjligt.

Din redovisningsbyrå bör kunna alla lagarna, även de nya. Du ska inte behöva svara på frågor om detta efter det är redovisningsbyråns jobb att veta.

Om du har frågor är det din redovisningsbyrå jobb att svara på dem så gott de kan. Självklart måste frågorna dock röra bokföring och deklaration.

Om jobbet inte blir gjort ordentligt så att du ändå måste göra om det, vad är då meningen med att ens betala dem? Då är det bäst att bara byta redovisningsbyrå till någon som är bättre

Om du betalar för att de ska ta hand om din bokföring ska de självklart sköta hela din bokföring. Du ska därmed inte behöva göra något själv eller bekymra dig om den. Det är redovisningsbolagets jobb.

De ska vara öppna med det som de gör. Om du frågar vad de gör och de inte är villiga att svara är något fel. Då kan det vara läge att byta redovisningsbolag. Ett ärligt och bra redovisningsbolag är öppna med allt de gör, de försöker inte gömma undan saker

Vi är din redovisningsbyrå i Malmö, Lund, Helsingborg, Höganäs och Höör. https://www.redovisningsbyranmalmo.se

Redovisningsbyrå malmö lund helsingborg höganäs höör
Peter Resell