Årsredovisningslagen

Detta är lagen som bestämmer hu en årsredovisning ska gå till. Det är denna lag du måste följa när du ska göra din årsredovisning för att den ska vara korrekt. Många är lite osäkra på den och denna lag kan vara lite komplicerad och därför ska vi idag göra vårt bästa för att förklara den.
I princip alla företag påverkas av denna lag. Alla aktiebolag, ekonomiska föreningar och handelsbolag som har minst en juridisk delägare påverkas av denna lag. Lagen innehåller tre större direktiv som vi nu ska gå igenom. Lagen kan låta lite komplicerad och den är inte alltid helt enkel att förstå. Du kan alltid prata med en jurist som jobbar med bokföring och liknande. Den personen kommer kunna hjälpa dig med din deklaration. Annars kan du alltid kontakta en redovisningsbyrå. De kommer kunna hjälpa dig med alla dina frågor. Hoppas att du nu ar en lite bättre förståelse över årsredovisningslagen. Den kan verka lite komplicerad men om du bara läser lite kommer du inse att den inte är särskilt svår att få koll på.

Vi är Redovisningsbyrån Malmö - med kontor i Malmö, Lund, Helsingborg, Höör och Höganäs. Vi är redovisningskonsulter som hjälper ert företag med bokföring, deklaration, lön, årsbokslut, årsredovisning, sociala avgifter, moms, arbetsgivaravgifter och annat kopplat till bolagets ekonomi

Redovisningsbyrån Malmö Lund Helsingborg
Peter Resell