Redovisningsbyrån Malmö

Bokföring och redovisning behöver inte vara dyrt!

Jobb_7933_Low.jpg

Bokföring, redovisning och lön - 349kr/h

Hos oss får du:

  • En personlig redovisningskonsult som hela tiden kan lämna feedback på bolagets ekonomi, samt tips kring din redovisning och affärsverksamhet.

  • Rätt att förvänta dig att det löpande “bara löser sig” utan att kräva för mycket av ditt fokus

  • Vi gör en plan för vad och hur vi ska göra - och hur mycket du vill göra själv.

  • Vi hjälper dig med löpande bokföring, löner, redovisning till myndigheter(ex moms, arbetsgivaravgifter och deklaration).


Vi vet hur viktigt det är för dig som företagare att snabbt och enkelt få en total överblick av bolagets ekonomi samt allt att det löpande "bara löser sig" utan att kräva för mycket av ditt fokus. Vi gör tillsammans med dig upp rutiner för hur och vad vi ska göra, vi kan ta totalentreprenad över din bokföring och redovisning till att låta dig göra så mycket av redovisningen du vill på egen hand och endast stötta upp dig där du behöver hjälp. Några av våra kunder kommer in varje vecka med den berömda ICA-kassen fylld med kvitto som ska bokföras, andra kommer en gång om året med väl skötta pärmar.
Vi vill vara annorlunda och har som mål att du ska tycka det är enkelt och billigt att använda oss, vi är pedagogiska och har som mål att du ska få ett mervärde av din bokföring och redovisning.

Under vårt löpande arbete får ni tips gällande er ekonomi som kan röra avskrivningar, skatterådgivning, planering av inköp eller löner samt att vi har ett stort kunnande och intresse av avtalsjuridik, anställningsvillkor, planering av löner och skattefrågor.