Våra arbetsmetoder där redovisningskonsulter ansvarar och kontrollerar arbetet som utförs av ekonomiassistenter låter oss hålla ett otroligt lågt pris till dig som kund - endast 349kr/h. Ta kontakt med oss idag!
växel - 040-126020
info@redovisningsbyranmalmo.se

RedovisningskonsultenMalmo.jpg

Sebastian Larsson

Redovisningskonsult
Jag har lång erfarenhet av att arbeta operativt i företag med löpande ekonomiarbete och har som mål att du som företagare är trygg med att överlämna redovisningsarbetet till mig. Jag tar hand om det - ta du hand om kunderna. Saknas något material eller information tar jag kontakt med dig omgående!

Årsbokslut Årsredovisning och bokföring

Peter Resell

Redovisningskonsult
Jag är en ekonom med stort intresse i entreprenörskap och stannar gärna timräknaren under vårt möte för att prata allmänt om business eller om “du har läst den där artikeln i Dagens Industri” idag.

Redovisningsbyrabokfroingmalmohelsingborglund.jpg

Vårt team

Vi har ett lag med ekonomiassistenter som är utbildade inom ekonomi och har erfarenhet av det löpande arbetet. Våra ekonomiassistenter sköter mycket av det löpande arbetet men det är alltid en redovisningskonsult som ansvarar, kontrollerar och följer upp arbetet.

Om du har frågor kring redovisning eller hur du kan minska dina kostnader - ring gärna oss eller ta en titt i vår blogg.