Redovisningsbyrån Malmö

Jaha..vad kan vi hjälpa dig med?

Vi är engagerade redovisningskonsulter som alltid ger dig en personlig service och använder de senaste tekniska lösningarna för att minska timmarna.
Med oss får du rätt siffror deklarerade till skatteverket och en personlig kontakt med våra redovisningskonsulter som du alltid kan bolla frågor med när vi sköter din bokföring.
Och du! Vi älskar smarta affärer - och tipsar dig gärna om vägar du kan minska kostnader, öka intäkter och minska skattebördan!

arsredovisninglundmalmohelsingborg

Vad kostar det?


Våra konkurrenter gillar inte oss, vi är duktiga och trimmar våra timmar. Våra låga overheadkostnader och moderna digitala verktyg låter oss gå under traditionella redovisningsbyråer i pris. Vi är den redovisningsbyrån i Malmö, Helsingborg, Höganäs och Höör som kommer erbjuda er bästa personlig service samt professionell rådgivning och trygga arbetsmetoder.
Vårt pris för löpande arbete med bokföring är 349kr/h. Helt otroligt lågt!

Redovisningsbyrabokfroingmalmohelsingborglund.jpg

Bokföring och årsredovisning

I början av året eller av vårt samarbete lägger vi en plan för hur vi ska arbeta. Ni kan lämna kvitto, fakturor och annat till oss en gång i månaden eller kvartalet. Informationen vi behöver skriver ni enkelt i färdiga mallar som vi lämnar till er, eller så rapporterar du till oss vid ett personligt möte. Processen hos oss är helt anpassad efter er verksamhet och era behov!

redovisning bokföringsbyrå bokföring skatterådgivning .jpg

Löpande rådgivning

Under vårt löpande arbete får ni tips gällande er ekonomi som kan röra avskrivningar, skatterådgivning, planering av inköp eller löner samt att vi har ett stort kunnande och intresse av avtalsjuridik, anställningsvillkor, planering av löner och skattefrågor.

bokforing-arsbokslut-arsredovisning.jpg

Fakturor kommer och går…

Fakturor kommer och och ska skickas ut - vi kan hjälpa dig på båda hållen. Vi kan fakturera åt dig eller bokföra fakturor som du själv skickar ut. Vi har alla datorprogram som behövs för att skapa snygga fakturor.

arsredovisning-redovisning-malmo-lund.jpg

Den 25 smäller det…

Eller inte. Ni bestämmer själv när och hur mycket lön som ska betalas ut, vi sköter allt det praktiska samt redovisning av sociala avgifter till skatteverket. Våra redovisningskonsulter hjälper er även att planera vad lönerna kommer kosta och hur ni eventuellt kan minska lönekostnaden för företaget.