Vår verksamhet i Lund..

Redovisningsbyrån Malmö

Jaha..vad kan vi hjälpa er i Lund med?

Vi är engagerade redovisningskonsulter som alltid ger dig en personlig service och använder de senaste tekniska lösningarna för att minska timmarna.
Vi har kontor i flera städer, se alla under Kontakt. I Lund finns vår redovisningsbyrå på Kyrkogatan.
Och du! Vi älskar smarta affärer - och tipsar dig gärna om vägar du kan minska kostnader, öka intäkter och minska skattebördan! Ring och boka ett första möte med oss i Lund!

arsredovisninglundmalmohelsingborg

Vad kostar det?


Våra konkurrenter gillar inte oss, vi är duktiga och trimmar våra timmar. Våra låga overheadkostnader och moderna digitala verktyg låter oss gå under traditionella redovisningsbyråer i pris. Vi är den redovisningsbyrån i Malmö, Lund, Helsingborg, Höganäs och Höör som kommer erbjuda er bästa personlig service samt professionell rådgivning och trygga arbetsmetoder.
Vårt pris för löpande arbete med bokföring är 349kr/h. Helt otroligt lågt!

Redovisningsbyrabokfroingmalmohelsingborglund.jpg

Bokföring och årsredovisning

I början av året eller av vårt samarbete lägger vi en plan för hur vi ska arbeta. Ni kan lämna kvitto, fakturor och annat till oss en gång i månaden eller kvartalet. Informationen vi behöver skriver ni enkelt i färdiga mallar som vi lämnar till er, eller så rapporterar du till oss vid ett personligt möte. Processen hos oss är helt anpassad efter er verksamhet och era behov!

bokforing-arsbokslut-arsredovisning.jpg

Fakturor kommer och går…

Fakturor kommer och och ska skickas ut - vi kan hjälpa dig på båda hållen. Vi kan fakturera åt dig eller bokföra fakturor som du själv skickar ut. Vi har alla datorprogram som behövs för att skapa snygga fakturor.

arsredovisning-redovisning-malmo-lund.jpg

I Lund finns vi..

I Lund finns vi i moderna lokaler på Kyrkogatan. Vi kommer gärna ut till dig på företaget, om du hellre vill är du välkommen till oss- det är enkelt både med kollektivtrafik och bil.